Domagojevi gusari -> foto -> foto 2014  >>> sastanak Domagojevih gusara veterana

 

7.rujna- u župnoj dvorani okupili su se naši veterani, koji su ranijih godina veslali za Domagojeve gusare. Kako je i ranije najavljeno, iduće godine obilježava se 40.-ta obljetnica vidonjskih gusara koju ćemo nastojati obilježiti na nivou kako i dolikuje obljetnici (>>> obilježavanje 30.obljetnice 2005.).

Ovom prilikom dogovoreno je formiranje lađarske ekipe pod nazivom Domagojevi gusari veterani i sudjelovanje u obilježavanju jubileja kroz  nastup na 18.maratonu lađa iduće godine. Sudjelovanje u ekipi veterana do sada je potvrdio 21 bivši veslač od kojih dio zbog obveza nije mogao nazočiti sastanku.

Dio naših mlađih veslača iz ranijih juniorskih posada najavio je povratak i sudjelovanje u trenažnom procesu u kvalitetnim pripremama za idući maraton lađa na kojem, po pokazanom interesu, očekujemo sudjelovanje više naših posada (nadamo se i ponavljanju 30.-te obljetnice po postignutom uspjehu).

Ovom prilikom obavještavamo sve zainteresirane koji se žele priključiti i sudjelovati u ozbiljnom trenažnom procesu uz nadzor stručnog trenera na sastanak koji će se održati u iduću nedjelju (14.rujna) u 19 sati u župnoj dvorani.